Diensten

Diensten

Nancy & Janna SamenZorg verleent verschillende diensten die vanzelfsprekend ook als combinatie mogelijk zijn.Diensten

Het belangrijkste is dat de diensten die ik verleen, afgestemd zijn op de behoeften van de zorgvrager en zijn/haar omgeving. Nancy Hanegraaf SamenZorg richt zich zowel op het verlenen van zorg aan individuele zorgvragers, als op zorginstellingen die behoefte hebben aan een tijdelijke invulling van losse diensten of een bepaalde functie.

Bent u benieuwd wat ik voor u of uw zorginstelling kan betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek.

De dienstverlening omvat:
Voorbeeld 1
Voorbeeld 2
Voorbeeld 3
Voorbeeld A
Voorbeeld BVerpleging en verzorging

Hulp bij de persoonlijke verzorging kan iets tijdelijks zijn, bijvoorbeeld bij het herstellen na een operatie of ongeluk. Ook kan het zijn dat u voor langere tijd dagelijks of meerdere keren per dag hulp nodig heeft. Nancy Hanegraaf SamenZorg kan ondersteunen in de persoonlijke verzorging, zoals het opstaan/naar bed gaan, wassen/douchen, aan- en uitkleden of ondersteunen bij de maaltijd.

Als Verzorgende IG ben ik bevoegd en bekwaam in het uitvoeren van verschillende verpleegtechnische en risicovolle voorbehouden handelingen. Denk daarbij aan wondzorg, stomazorg, katheterzorg, beademingszorg, sondevoeding, injecteren, aanreiken en toedienen van medicijnen. Mijn kennis hierin houd ik up to date door het volgen van (bij)scholingen en het lezen van verschillende vakliteratuur.

Nancy Hanegraaf SamenZorg streeft naar zoveel mogelijk zelfstandigheid van de zorgvrager. Dit houdt in dat ik de handelingen en verzorging, indien mogelijk en verantwoord, samen met de zorgvrager of mantelzorg uitvoer. We streven er samen naar dat u of uw mantelzorger in de toekomst de handeling/verzorging zelf (weer) kunt uitvoeren voor zover dit mogelijk is.

De verpleging en verzorging omvatten:
Voorbeeld 1
Voorbeeld 2
Voorbeeld 3
Voorbeeld A
Voorbeeld BBegeleiding

Nancy Hanegraaf SamenZorg kan begeleiding bieden op verschillende vlakken. Dit kan begeleiding zijn bij activiteiten thuis of buiten de deur, zoals dagbesteding of werk, maar ook begeleiding bij het leren omgaan met een ziekte, beperking(en), het realiseren van veranderingen of het aanleren van vaardigheden om zo zelfstandig mogelijk te kunnen blijven wonen.

De begeleiding kan ook plaatsvinden bij langdurige of complexe ziektebeelden of bij (beginnend) dementerenden die graag zo lang mogelijk thuis willen blijven wonen. In mijn begeleiding staat voorop dat de regie zoveel mogelijk bij de zorgvrager blijft liggen.

De begeleiding omvat:
Voorbeeld 1
Voorbeeld 2
Voorbeeld 3
Voorbeeld A
Voorbeeld B

Referenties

"Janna werkt al bijna 5 jaar bij mij. Janna is sociaal en zorgvuldig in haar werk. Ze heeft ook veel humor. Janna is netjes in haar werk."

Denise van Nistelrooij (PGB budgethouder, hoog complexe zorg)

"Nancy en Janna zijn een leuk stel samen. Zij zorgen beide voor mij. Eerst was er alleen sprake van een pgb zorg relatie met Nancy. Later trad ook Janna toe tot 'mijn PGB-team'. Ze verzorgen mij beide prima. Ook tijdens mijn dagbesteding hebben zij beide een aandeel. Ze zijn beide in mijn ogen goede verzorgende. Ze zijn gezellig, lief, aardig, invoelend, deskundig, professioneel en behulpzaam. Het klikt echt met beide dames. Ook op tijden dat het wat minder gaat met mijn verwerking en huidige functioneren, helpen ze mij zo dat ik me weer wat beter voel. Het gaat vaak gepaard met ups en downs en ze beïnvloeden mij gemoedstoestand dan positief als ik dit nodig heb. Ik hoop dat mijn relatie met beide dames nog lang voortgaat en dat ze als verzorgende deel willen nemen aan mijn PGB-team."

Geert Meijer (PGB budgethouder, ervaringsdeskundige)

"Nancy is sinds juni 2018 mijn verzorgende IG. Ze werkt uiteraard zelfstandige diensten. Ze heeft veel inzicht, goede ideeën, is open, open minded en ook to the point. Ze ziet en weet wat er nodig is, vat een probleem samen tot een kern vanuit de oorzaak/oorzaken en ze neemt dan initiatief/ onderneemt actie.
Ze heeft een bom aan ervaringen en is een positief sterke persoonlijkheid. Ze zorgt in logische, minst belastende vorm voor me en tot in detail. Daarbij is ze daarnaast ook erg lief en leuk in de omgang.
Ik heb heel veel IG-ers en verpleegkundigen aan mijn bed gehad, maar zij is écht een topper!
"

Renate (43, bedlegerig/complexe PGB zorgvraag)

"We werken al geruime tijd samen met Nancy Hanegraaf en doen dit naar grote tevredenheid. Nancy is een zeer betrouwbare en kundige verzorgende. Als zzp-er is Nancy een hele fijne aanvulling op ons vast team."

Wendy van Tongeren, manager Compostella Brabantzorg